Ons open opleidingsaanbod voor het voorjaar 2018 staat online

Ons open opleidingsaanbod voor het voorjaar 2018 staat online

Wij bieden u opnieuw een ruim aanbod actuele en praktische opleidingen aan.

NIEUW in ons aanbod is de opleiding ‘VREEMDE VOORWERPEN’. Welk bedrijf heeft niet het verminderen van vreemde voorwerpen in zijn objectieven staan? Deze opleiding biedt u de nodige info en tools om dit objectief te concretiseren en te realiseren.

Voor bedrijven die exporteren of in de toekomst wensen te exporteren naar de VS is de opleiding FSMA/PCQI een absolute aanrader. In deze opleiding krijgt u zeer gedetailleerde informatie over de volledig herziene Amerikaanse Food Safety Modernization Act en praktische handvaten om uw voedselveiligheidssysteem in overeenstemming te brengen met deze wetgeving.

De recent verschenen versie 6.1 van de IFS Food standaard gaat van kracht op 1 juli 2018. We hebben onze bestaande opleiding ‘IFS standaard’ geactualiseerd en brengen u graag op de hoogte van alle wijzigingen.

Neem een kijkje op onze kalender en schrijf u of uw medewerkers in via de website van Alimento.

Voor verdere vragen kan u ons contacteren op info@qualitycoaching.be

 

Photo by Roman Bozhko on Unsplash