Date

22 feb 2023
Expired!

Time

9:00 am - 1:00 pm

5S : FUNDAMENT VAN UW VOEDSELVEILIGHEIDSSYSTEEM

Doelgroep
Kwaliteits-, productie-, labo-, Qcmanagers en directie van bedrijven die een gecertificeerd kwaliteitssysteem hebben.

Doelstelling
De doelstellingen van deze opleiding zijn :

  • situering van het belang van 5S
  • kennisoverdracht inzake methodiek 5S
  • overbrengen van de valkuilen bij het starten van 5S

Voorkennis
Kennis van Haccp, GMP en kwaliteitsmanagement is wenselijk.

Inhoud
De opleiding in open aanbod bevat volgende deelaspecten :

  • Algemene kennismaking

Doelstelling is om kennis te maken met de principes en de werkwijzen toe te lichten (adhv praktische voorbeelden) zodat elke cursist een duidelijk zicht heeft op de mogelijkheden die kunnen uitgebouwd worden met deze methodiek. De basisvoorwaarden worden toegelicht evenals de procesmatige opbouw van een 5S project.

  • Toelichting van de kritische succesfactoren en de mogelijke valkuilen

Bij de invoering van 5S hebben we vaak te maken met veranderingen waarbij zowel middelen, organisatorische als menselijke aspecten aan bod komen. De belangrijkste valkuilen worden hier nader belicht.

  • Toelichting bij de keuze van een geschikt proefproject

Er worden voorbeelden gegeven van welke de aandachtspunten zijn bij het kiezen van een proefproject.

DUUR: 0,5 dag (9u00-13u00)

DATA, LOCATIES EN TRAINERS:

  • 22/02/2023ONLINE (Karin Vantilt)

INSCHRIJVEN via ALIMENTO – contactpersoon: Tom De Cock – 0474 575 846

Labels

OnlineQuality Coaching

Organizer

Quality Coaching
Phone
+32 (0)9 385 55 70
Email
info@qualitycoaching.be
Website
https://www.qualitycoaching.be

Other Organizers

Speaker

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.