5S : FUNDAMENT VAN UW VOEDSELVEILIGHEIDSSYSTEEM

  • Algemene kennismaking

Doelstelling is om kennis te maken met de principes en de werkwijzen toe te lichten (adhv praktische voorbeelden) zodat elke cursist een duidelijk zicht heeft op de mogelijkheden die kunnen uitgebouwd worden met deze methodiek. De basisvoorwaarden worden toegelicht evenals de procesmatige opbouw van een 5S project.

  • Toelichting van de kritische succesfactoren en de mogelijke valkuilen

Bij de invoering van 5S hebben we vaak te maken met veranderingen waarbij zowel middelen, organisatorische als menselijke aspecten aan bod komen. De belangrijkste valkuilen worden hier nader belicht.

  • Toelichting bij de keuze van een geschikt proefproject

Er worden voorbeelden gegeven van welke de aandachtspunten zijn bij het kiezen van een proefproject.

 

 

 

DUUR: 0,5 dag (9u00-13u00)

 

DATA, LOCATIES EN TRAINERS:

  • 25/03/2020GROBBENDONK (Karin Vantilt)

 

INSCHRIJVEN via ALIMENTO – contactpersoon: Tom De Cock – 0473 654 268

Tags:

Date

25 mrt 2020

Time

9:00 am - 1:00 pm

More Info

Inschrijven

Location

Aldhem
Jagersdreef 1 - 2280 GROBBENDONK
Inschrijven
QR Code
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.