TRAINING LEVERANCIERSAUDIT

Doelstelling

Overbrengen van kennis voor het plannen, voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van leveranciersaudits om zo bij te dragen tot een constructieve verbetering van kwaliteit en voedselveiligheid tussen klant en leverancier.

Voorkennis

  • verplicht om een grondige auditortraining gevolgd te hebben vooraf (vb Alimento-opleiding ‘Interne auditor‘)
  • goede kennis van GMP, HACCP en kwaliteitsmanagement

Inhoud

Het gehele leveranciersauditproces wordt doorgenomen aan de hand van cases en enkele oefeningen.

  • soorten audits
  • waarom leveranciersaudits?
  • hoe leverancierskeuze bepalen?
  • jaarplan opstellen
  • hoe voorbereiden?
  • audit ter plaatse:
    • opening
    • uitvoering
    • slotmeeting
  • rapportering
  • opvolgen acties

 Opties: Opvolgingssessies – bedrijfsspecifiek

  • Interne auditortraining op maat in uw eigen bedrijf
  • Live coaching van de auditoren in uw eigen bedrijf
    • Indien gewenst is het mogelijk de auditoren te laten begeleiden door de coach, welke dan tijdens de audit feedback geven en onmiddellijk de auditoren bijsturen en zo een maximaal rendement te halen uit de interne audits.
  • GMP/CCP-audits

Deze optie heeft tot doel de auditoren op maat te trainen in het auditeren in de bedrijfseigen GMP en CCPs.

 

 

DUUR: 1 dag (9u00-17u00)

 

DATA, LOCATIES EN TRAINERS:

  • 26/03/2020NAZARETH (Peter Maes)
  • 09/06/2020 GROBBENDONK (Peter Maes)

 

INSCHRIJVEN via Alimento – contactpersoon: Tom De Cock – 0473 654 268

Date

09 jun 2020

Time

9:00 am - 5:00 pm

Location

Aldhem
Jagersdreef 1 - 2280 GROBBENDONK
QR Code
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.