Evelyne Heekhout

Opleiding
  • Bachelor Biochemie optie voeding 1995, KAHO St-Lieven, Gent

 

Loopbaan

1995-2001: Laboratorium voor aquacultuur, Prof Sorgeloos

  • fundamenteel onderzoek, specialisatie microbiologie en verbetering kweekomstandigheden live feed, larvale vis en garnalen

2001-2007: Inve technologies, Prof Sorgeloos

  • toegepaste R&D Aquacultuur, productontwikkeling emulsies voor toepassingen in de aquacultuur en verderzetting van bovenstaande maar vanuit het oogpunt van de industrie;
  • coördinatie van het experimenteel labo.

2007-2012: Flandria Foods-Flandor Flavours

  • productontwikkeling van soepen, sauzen, bouillons, seasonings en aroma’s zowel in droge, pasteuze als vloeibare vorm;
  • verantwoordelijke voor de opbouw van het Q-systeem, IFS, en dit mits de ondersteuning van Q coaching.

2012-2016: Sanorice

  • Bewuste keuze voor specialisatie in QA. Het bedrijf was actief in alle uithoeken van de wereld voor A- brand retailers, waardoor het beantwoorden aan alle specifieke eisen een serieuze uitdaging was. Hier heb ik ervaring opgedaan met tal van standaarden van retailers, BRC, IFS, Bio, Fair Trade, Kosher, Ethische certificaties, Duurzaamheid,.. Audits en specifieke klanteneisen in zijn totaliteit waren mijn hoofdtaak maar ook specificatiebeheer, etiketcontrole, behandelen klachten, verbetertrajecten, interne audits uitvoeren en coördineren, opvolging wetgeving, opleiding, beheer en optimalisatie van het kwaliteitssysteem, opvolgen van kwaliteit op de werkvloer,…

2016-….:

  • Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van het team van Quality Coaching zodat ik samen met u kan denken over de best passende oplossing, mensen kan overtuigen dat werken binnen een kwaliteitssysteem echt plezant kan zijn en werkelijk een toegevoegde waarde is.