ONS OPEN OPLEIDINGSAANBOD VOOR HET VOORJAAR 2021 STAAT ONLINE

ONS OPEN OPLEIDINGSAANBOD VOOR HET VOORJAAR 2021 STAAT ONLINE

Ook dit voorjaar bieden wij u een brede waaier actuele en praktische opleidingen aan. De opleidingen die gepland staan in januari en februari gaan online door. We hopen om jullie vanaf maart weer live te mogen ontmoeten.

NIEUW!    FSMA – Intentional Adulteration

Voor bedrijven die exporteren naar de VS en die moeten voldoen aan de FSMA wetgeving, hebben we aansluitend op de FSMA-PCQI training, een nieuwe training ontwikkeld waarmee we u volledig inzicht willen geven in de eisen van de FSMA ‘Intentional Adulteration rule’. U krijgt de nodige informatie om een auditor overtuigend te worden te staan, een conform ‘Food Defense Plan’ voor te leggen en uw competentie als ‘Food Defense Qualified Individual’ aan te tonen.

Neem een kijkje op onze kalender en schrijf u of uw medewerkers in via de website van Alimento.

Voor verdere vragen kan u ons contacteren op info@qualitycoaching.be