ONS OPEN OPLEIDINGSAANBOD VOOR HET NAJAAR 2021 STAAT ONLINE – WIJ DELEN ONZE EXPERTISE EN ACTUELE KENNIS GRAAG MET U; NEEM EEN KIJKJE EN SCHRIJF IN.

ONS OPEN OPLEIDINGSAANBOD VOOR HET NAJAAR 2021 STAAT ONLINE – WIJ DELEN ONZE EXPERTISE EN ACTUELE KENNIS GRAAG MET U; NEEM EEN KIJKJE EN SCHRIJF IN.

Ook dit najaar bieden wij u een brede waaier actuele en praktische opleidingen aan.

NIEUW in ons aanbod is de opleiding Chemische gevaren’. Recente voorvallen hebben aangetoond dat chemische gevaren nog vaak onvoldoende beheerst en onvoldoende gekend zijn. Deze opleiding heeft niet de intentie alle chemische gevaren te omvatten, maar wil een wegwijzer bieden voor het opzoeken en updaten van chemische gevaren als ondersteuning van de risicoanalyse. Maak gebruik van onze expertise en schrijf u hier in.

Allergenenbeheer blijft een complexe uitdaging. Omdat er steeds meer kennis te delen valt, hebben we de opleiding Allergenen opgesplitst in 2 delen:

Schrijf u via de bovenstaande links in voor 1 of beide opleidingen naargelang de kennis waarover u reeds beschikt.

Voor bedrijven die exporteren of in de toekomst wensen te exporteren naar de VS is de opleiding FSMA – Intentional Adulteration een absolute aanrader. De Intentional Adulteration rule is de laatste verordening die binnen de FSMA-wetgeving werd gepubliceerd. Er wordt van u verwacht dat u een Food Defense Plan uitwerkt volgens een specifieke methodiek. De uitwerking en het beheer dienen te gebeuren door een ‘Food Defense Qualified Individual’.  Via deze opleiding verwerft u de nodige kennis en expertise om aan deze wetgeving te voldoen. Schrijf u hier in.

FSSC 22000 versie 5.1 werd eind 2020 gepubliceerd en wordt de versie bij uw volgende audit. De opleiding ‘FSSC 22000’ is geactualiseerd en volledig afgestemd op versie 5.1 en is dus ideaal als voorbereiding op de komende audit.Schrijf hier in zodat u optimaal voorbereid bent.

Voor wie optimaal wil voorbereid zijn voor certificatie tegen IFS versie 7 biedt Quality Coaching met Alimento 2 opleidingen aan op meerdere data:

Schrijf u tijdig in via de bovenstaande links zodat u klaar bent voor certificatie in 2021.

Neem een kijkje op onze kalender en schrijf u of uw medewerkers in via de website van Alimento.

Voor verdere vragen kan u ons contacteren op info@qualitycoaching.be