Opleiding

Quality Coaching beschikt over het Qfor certificaat en biedt als erkende dienstverlener bij Alimento een breed gamma open en bedrijfsinterne opleidingen aan. Op maat gemaakte, kwalitatief hoogstaande, heldere, gedocumenteerde, actuele en praktijkgerichte opleidingen zijn ons streefdoel.

Advies en Coaching

Quality Coaching beschikt over jarenlange ervaring en een zeer uitgebreide kennis op het vlak van voedselveiligheid en kwaliteitsmanagement. Bekijk onze expertise en dienstverleningsactiviteiten en maak kennis met onze unieke coaching-aanpak.

Audit en inspectie

Quality Coaching heeft een ruime auditervaring en kan voor u audits uitvoeren tegen elke, voor de voedingssector gangbare norm of standaard, onder de vorm van nulaudits, interne audits, pré-audits, leveranciersaudits, inspecties, ….

Outsourcing

Quality Coaching heeft de mogelijkheid om uw kwaliteitsdienst tijdelijke ondersteuning te bieden zodat de dagdagelijkse kwaliteitswerkzaamheden gegarandeerd blijven en de kwaliteit van uw producten en de dienstverlening aan uw klanten op niveau blijft.