Wanneer 1+1=3 wordt. AMNorman en Quality Coaching slaan de handen in elkaar

Wanneer 1+1=3 wordt. AMNorman en Quality Coaching slaan de handen in elkaar

Groot nieuws! Om onze dienstverlening verder te verbeteren, gaan we een vergaand samenwerkingsverband aan met de collega’s van AMNorman, een toonaangevend competentie-, advies- en opleidingsbedrijf.

Wat dit voor onze klanten betekent? Samen bezitten we meer expertise, waardoor we een ruimer dienstenaanbod en nog betere begeleiding kunnen bieden. Klanten kunnen nu bij ons terecht met alle kwaliteits- en voedselveiligheidsvraagstukken. Win-win!

Meer expertise, meer specialisatie

AMNorman is een dynamische organisatie die kennis omzet in advies en opleidingen voor voedingsbedrijven organiseert en heeft net als Quality Coaching uitgebreide ervaring in de voedingssector, diervoedersector, productontwikkeling en kwaliteitsmanagement. De samenwerking kan ons dus enkel sterker maken, en betekent per definitie een uitbreiding van de huidig aangeboden diensten. Ons competentieniveau zal verruimen, maar we worden bovenal efficiënter door onze krachten te bundelen. 

Waarom we zo’n goede match vormen? We baseren beiden steevast onze werkwijze op onderstaande aspecten.

Beide bedrijven zetten in op het ontwikkelen en optimaliseren van kwaliteits- en voedselveiligheidsmanagementsystemen, maar hanteren andere nuances. Quality Coaching is sterk op het vlak van coaching, interne audits, opleiding en re-engineering, terwijl AMNorman uitblinkt in on-site ondersteuning en in insourcing in kwaliteitsmanagement.

Bovendien hechten zowel Quality Coaching als AMNorman veel belang aan lokale verankering boven een internationale samenwerking. Kortom, een ‘match made in heaven’.

1+1=3

Quality Coaching en AMNorman blijven bestaan als aparte organisaties mét behoud van hun eigenheid en aanpak, maar zullen elkaar versterken. De optelsom van deze samenwerking is dan ook 1+1=3!

We zijn erg enthousiast over de vele nieuwe mogelijkheden die deze samenwerking biedt – mogelijkheden die we graag samen met onze klanten verkennen.

We kijken er alvast naar uit!