Onze organisatie

Quality Coaching heeft zich sinds 1994 gespecialiseerd in het coachen van bedrijven uit de voedingsindustrie en aanverwante sectoren, bij het ontwikkelen en optimaliseren van kwaliteits- en voedselveiligheidsmanagementsystemen, aangevuld met adviesverstrekking, training en auditing.

Ondertussen is Quality Coaching uitgegroeid van éénmanszaak tot een team van zelfstandige, hooggekwalificeerde experten.

Elke coach beschikt over minstens 2 decennia ‘hands-on’ ervaring in het vakgebied en heeft daarnaast zijn eigen complementaire specialisaties waardoor een brede, specifieke en actuele kennisoverdracht kan gegarandeerd worden.

Quality Coaching werkt reeds sinds 1997 nauw samen met het IPV dat opleiding, personeels- en organisatieadvies aanbiedt aan de voedingsindustrie (PC 118 en PC 220) en sinds 2016 werkzaam is binnen de Alimento-groep.

qfor-banner-website2

Ook Quality Coaching laat de kwaliteit van haar diensten meten en doet dit via Qfor certificatie. Deze certificatie is gespecialiseerd in het beoordelen van coaching- en trainingsactiviteiten.

Quality Coaching beschikt reeds sinds 2008 over het Qfor certificaat en garandeert haar klanten hiermee de beste kwaliteit.

In 2020 werd Quality Coaching opnieuw succesvol doorgelicht. We beantwoorden aan de criteria van de Qfor norm met module ClientScan en verlengden ons certificaat (Certificaat nr BE20026; geldigheidsduur: 02/05/2020 – 02/05/2023). Indien gewenst kan u een kopie van het certificaat opvragen via info@qualitycoaching.be.

 

 

Enkele quotes van klanten die bevraagd werden en die we graag met jullie delen: