Dirk Obin

Dirk Obin
Opleiding
  • Industrieel ingenieur voedingsindustrieën Hogeschool Gent

 

Loopbaan

1990 – 2008: Qualitymanager bij Hanssens Catering (bereide maaltijden, vlees- en groentenverwerking).

  • Introductie van HACCP (1996) en de opbouw van een kwaliteits- en voedselveiligheidssysteem in nauwe samenwerking met Peter Maes van Quality Coaching.
  • Het behalen van BRC- en ACS-certificaat als eerste (en lang de enige) in de cateringsector.
  • Opvolgen van de FAVV-wetgeving gezien de vele erkenningen.
  • Tevens bevoegd voor R&D, milieudossiers, investeringsprojecten en preventie.

2008 – 2021: Operationeel directeur Hanssens Catering

  • Sterk groeiend cateringbedrijf met 3 vestigingen.
  • Verantwoordelijk voor quality, productie, R&D, aanwervingen, opleidingen, milieu, preventie.
  • Meerdere investerings- en nieuwbouwprojecten om het bedrijf klaar te zetten voor de toekomst.
  • Behalen van VCDO certificaat.

2022 – heden: Quality Coaching

  • Om mijn expertise, positieve ervaring en bezieling ten dienste te stellen van bedrijven en zo bij te dragen tot groei en continue verbetering van ondernemingen ben ik blij het Quality Coaching team te vervoegen.
  • Als Quality coach neem ik oa graag het uitvoeren van interne audits, opleidingen als het uitvoeren van ondersteuningsopdrachten in bedrijven voor mijn rekening