Opleiding
- Master in de biowetenschappen : Voeding (1994)
Loopbaan
1994 – 2001: AVEVE Ovofood : eieren en eiproductenverwerkend bedrijf
- Was verantwoordelijk voor het labo microbiologie en fysische parameters
- Was verantwoordelijke voor milieu en waterzuivering
- Stuurde de verschillende stappen in het productontwikkelingsproces
- Kreeg vervolgens de kans om als QA manager zich toe te leggen op het uitwerken van voedselveiligheidssysteem en HACCP en dit volledig te implementeren
- Stuurde het bedrijf naar een ISO 9001 certificaat
- Gaf toelichting bij het kwaliteitssysteem voor internationale klanten tijdens audits
- Maakte deel uit van het managementteam
2002 – 2007 : Q-bakeries Belgium : industriële bakkerijengroep
- Was corporate QA manager en stuurde in die functie het kwaliteitsteam nationaal aan (6 sites waarvan 4 in Vlaanderen en 2 in Wallonië)
- Behaalde BRC in de volledige groep
- Deed interne inspecties en interne audits over de volledige groep
- Maakte deel uit van het managementteam van de groep
sinds 2007 : Quality Coaching
- Besloot om de opgedane kennis te gebruiken om op een enthousiaste en praktische manier coaching te doen bij verschillende bedrijven
- Geeft deze kennis door in het trainen van de kwaliteitsteams en medewerkers in verschillende voedingsbedrijven